D.P.P.P.
Sinds 1999 bestaat het bedrijf D.P.P.P.: Driehuis Praamsma Praat Producties. Hierin hebben Hendrina Praamsma en Kees Driehuis hun krachten gebundeld.

Waar Driehuis zich vooral laat zien óp het podium, is Praamsma de kracht achter de schermen. Zij is net zo goed inzetbaar als researcher voor journalistieke programma’s als bedenker en ontwikkelaar van televisieformats.  Niets is onmogelijk, is haar motto, als je nooit opgeeft, je nergens voor schaamt, altijd nieuwsgierig blijft, oprecht geïnteresseerd, iedereen vragen durft te stellen en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt.  
 
Praamsma, afgestudeerd psycholoog, begon haar journalistieke carrière bij informatieve programma’s op de radio en kwam als redacteur van Sonja Barend bij de televisie. Daarna was ze o.a. medebedenker en eindredacteur van Barend & Witteman (VARA), (eind) redacteur NOVA (VARA/NTR), redacteur bij Andere Tijden (NTR), Kwestie van Kiezen (RTL) en researcher voor documentaire(series) als  A cry from the Grave (BBC, 1999), The Dutch Approach (NTR, 2000), De Tweede Kamer (NTR, 2003), De Poortwachters (NCRV, 2009),  De Entertainer (VARA, 2012), De Keuken van kamp Westerbork (MAX, 2016). Van  1991 tot 2017 was zij betrokken bij vele programma’s van Paul de Leeuw, eerst als  eindredacteur, later als adviseur. Recent was zij bedenker en ontwikkelaar van de historische VARA-serie De Strijd, de gouden eeuw van de arbeider en de RTL reality-tv series Herrie in Hotel Spaander, Herrie op de Bosbaan en Herrie in de Duiventros.

Samen met Driehuis schreef zij in 2007 een visie document voor een “Monument voor de
Brandweer”, in opdracht van “Impact”, het landelijk advies- en kenniscentrum psychosociale
zorg bij rampen. In 2012 werd het monument daadwerkelijk onthuld.BOEK

                                                 Hendrina is initiator en mede-auteur van het boek “Herinneringen aan Srebrenica” (2005), gesprekken met 117  soldaten van Dutchbat die bij de val van de moslim-enclave aanwezig  waren.